Save the Date
In 2024, fish international and GASTRO IVENT will once again be held together – from Sunday to Tuesday, 25 to 27 February 2024.
As a duo, the two trade fairs offer the unique opportunity to explore both the world of the fish industry and that of gastronomy in one place. This is ensured not least by several hundred exhibitors from Germany and abroad, interesting specialist lectures and numerous networking opportunities.
Please include these two jointly organised trade fairs in your calendar of events:
fish international
The fish fair in Germany
Sunday to Tuesday, 25 to 27 February 2024.
Opening hours:
Sunday and Monday, 10 a.m. to 6 p.m.
Tuesday, 10 a.m. to 5 p.m.
MESSE BREMEN, Hall 5
E-mail: info@fishinternational.de
Internet: www.fishinternational.de
GASTRO IVENT
Impulses and solutions for the gastronomy, hotel and communal catering sectors
Sunday to Tuesday, 25 to 27 February 2024
Opening hours:
Sunday and Monday, 10 a.m. to 6 p.m.
Tuesday, 10 a.m. to 5 p.m.
MESSE BREMEN, Hall 6 & 7
E-mail: info@gastro-ivent.de.de
Internet: www.gastro-ivent.de
fish international – contact for editors: Canan Sevil, phone +49 421 3505-323 |
GASTRO IVENT – Contact for editors: Christina Witte, phone +49421 3505-455 |
About fish international
Founded in 1988, fish international at MESSE BREMEN is the only German trade fair for fish and seafood. Every two years, trade visitors from the fish industry, fish wholesalers, food retailers and the catering trade come together. Here, for example, they find around 300 suppliers from all over the world and take the opportunity to inform themselves and exchange ideas.
About GASTRO IVENT
Founded in 2014, GASTRO IVENT is the industry meeting place for northwest Germany. It offers impulses and solutions for the catering, hotel, communal catering and retail sectors. The spectrum of exhibits ranges from often artisan food and beverages to catering equipment and furnishings to services.
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fish international records increase in visitors
Good business, good discussions and a great atmosphere: that’s the summary of the 19th edition of fish international. Exhibitors and trade visitors from the industry, retail and catering sectors as well as those responsible at MESSE BREMEN are very satisfied: „It was really, really good,“ says Sabine Wedell, Project Manager of fish international. „We received […]
fish international verzeichnet Besucherplus
Gute Geschäfte, sehr gute Gespräche und eine tolle Atmosphäre: Das ist das Resümee zur 19. Ausgabe der fish international. Sowohl Ausstellende und Fachbesuchende aus Industrie, Handel und Gastronomie als auch die Verantwortlichen der MESSE BREMEN sind sehr zufrieden: „Es war richtig, richtig gut“, sagt Sabine Wedell, Projektleiterin der fish international. „Wir haben von allen Seiten […]
Messe-Duo in Bremen zog 13.729 Besuchende an
Gute Geschäfte, sehr gute Gespräche und eine tolle Atmosphäre: Das ist das Resümee zur 19. Ausgabe der fish international und zur 6. GASTRO IVENT bei der MESSE BREMEN. Sowohl Ausstellende und Fachbesuchende aus Industrie, Handel und Gastronomie als auch die Verantwortlichen der MESSE BREMEN sind sehr zufrieden. „Wir haben von allen Seiten durchweg positives Feedback […]
BAADER stimmt Branche bei der „Fish International“ auf weitere Innovationen ein
Auf der renommierten „Fish International“, die noch bis Dienstag in den Bremer Messehallen stattfindet, ist es langjährige, geübte Tradition, dass sich auch BAADER mit Hauptsitz in der Hansestadt Lübeck beim Branchentreffen in der Hansestadt Bremen präsentiert. „Die ‚Fish International‘ bietet uns die erstklassige Gelegenheit, die Fischindustrie auf unsere neuen Entwicklungen und Projekte einzustimmen, die wir […]
Topthema People and Culture
Fachkräftemangel, New Work, Leadership – People-Themen sind für ganze Branchen existenziell und wandern zunehmend aus der Personalabteilung auch in die Business Units. Die Fachmessen der MESSE BREMEN reagieren darauf und nehmen Personalmanagement vom 25. bis 27. Februar 2024 bei der fish international und GASTRO IVENT in ihr Konferenzprogramm auf. Dabei setzen sie auf kompetente Unterstützung: […]